top of page

Over ons

DSC07915-A.jpeg

Historie anno nu

In het stadshart van Bergen op Zoom heeft u vanuit het voormalige koffiehuis Den Enghel een fraai zicht op het historisch centrum van onze roemrijke vestingstad. Binnen proeft u evenveel sfeer. Het gebouw is historisch maar aangepast aan de sfeer anno nu. Bijvoorbeeld in het easy listening café waar wij u gastvrij ontvangen. We wijzen u er de weg naar een van de zalen. Het is ook hier waar u even aan de drukte van een spectaculair feest kunt ontsnappen. Een dergelijk feest dat u in een van de twee zalen van Den Enghel kunt organiseren.

Beide zalen hebben een sfeervolle bar en kunnen worden voorzien van meerdere bars verdeeld over de ruimte. Daarnaast heeft het complex een uiterst fraai balkon inclusief sfeervolle bar dat ook afzonderlijk kan worden afgehuurd. In de herenkamer op de tweede verdieping kunt u met kleine gezelschappen samenkomen voor bijvoorbeeld een borrel, een bijeenkomst van uw serviceclub of een executive meeting.

Parkeergelegenheid en het trein-en busstation liggen op acceptabele loopafstand. Last but not least is Den Enghel, met het gemeentehuis nagenoeg recht aan de overkant en de Geertrudis kerk aan de rechterzijde, bij uitstek een bijzondere trouwlocatie.


Zeker uniek te noemen omdat deze drie-eenheid gelegen is aan de Grote Markt van Bergen op Zoom.

HUISVESTING VOOR UW BEDRIJF BIJ HET GROOT ARSENAAL

Als u kantoorruimte zoekt met veel uitstraling voor uw medewerkers en relaties tegen de binnenstad van Bergen op Zoom met een groot eigen parkeerterrein, dan is het Groot Arsenaal de “place to be” en de juiste keuze.

De 1e en 2e verdieping zijn per verdieping ingericht met sfeervolle kantoren en een centrale toiletgroep en keuken. De kantoren kijken uit op de terrassen en de historische waterpartij “de Ham” aan de ene zijde en op de Rijtuigweg aan de andere zijde. De ruimtes worden naar wens casco dan wel afgewerkt opgeleverd in een sfeer, die de militaire historie van het gebouw ademt en uw medewerkers zeker zal inspireren en voorzien van de meest modern faciliteiten.

En wilt u met uw relatie lunchen, dineren, dan kunt u op de begane grond bij ons restaurant terecht of buiten op het terras aan de prachtig gerestaureerde waterpartij “de Ham” genieten van een kop koffie of glas wijn.

Neemt u contact op met onze vastgoedpartner voor een nadere kennismaking en bezichtiging.

folder.jpeg
bottom of page