top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHet Groot Arsenaal

Den Enghel, in het hartvan Bergen op ZoomMidden in het centrum met uitzicht op de Grote Markt n een stad die bruist van de activiteiten en waar het aangenaam vertoeven is.

Met verschillen­de zalen, een speciale Herenkamer en een gezellige foyer biedt deze voormalige bioscoop alles wat u zich maar kunt wen­ sen. Elke zaal is voorzien van een eigen bar, maarde zalen zijn ook aan elkaar te koppe­len zodat u meerdan afdoende ruimte heeft voor uw gezelschap en gasten.

NatuurlIjk Is ook deze locatie, zoals elk van onze locaties, voorzien van alle gemakken, zoals geluid- en licht installaties, presenta­tie mogelijkheden en ruim voorzien van wifi connectiviteit.

Diverse theatergezelschappen en koren heb­ ben hier al hun onderdak gevonden, maar ook het Bergs Cultuur Festival heeft in Den Enghel het kloppend hart gevonden. Niet gek natuurlijk als je je midden in het centrum van Bergen op Zoom bevindt en de Bourgondische in borst van de stad met elke

teug kunt inademen. Bij welhaast elk groot evenement is Den Enghel wel betrokken of heeft haar deuren open staan. De toegankelijkheid en de herkenbaarheid zorgen er voor dat iedereen je in de juiste richting kan sturen als je naar Den Enghel moet.

Wist u trouwens, dat met het oude stadhuis van Bergen aan de overkant van het markt­ plein en de Gertrudis kerk aan de rechter­ kantvan het plein, Den Enghel de uitgelezen locatie vormt om uw huwelijksstart met een geweldig feest compleet te maken? Veel mensen zijn u al voorgegaan.

Voor recepties of bedrijfsuitjes vormt Den Enghel een prima start locatie.

Maar ook voordrachten, presentaties of zakelijke bij­ eenkomsten vinden in de veelzijdigheid van Den Enghel een prachtige locatie, gecombi­neerd met de verlokkelijke entourage die deze Bourgondische stad u biedt. Ook condoleances en uitvaarten/aula diensten beho­ren tot de mogelijkheden.


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page