top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHet Groot Arsenaal

Bourgondische vrijheid

Bijgewerkt op: 30 jul. 2021


Wie de stad Bergen op Zoom bezoekt, raakt direct onder de indruk van de proef bare historie. Bourgondische panden getuigen van een roemrijk verleden en de hele stad ademt gezelligheid en gastvrijheid uit.


Daarbij staat de stad landelijk bovenaan als het gaat om georganiseerde evenementen. Deze bieden een intense beleving op het gebied van cultuur, sport en geschiedenis. Educatie en entertainment gaan hierbij hand in hand. Bergen op Zoom heeft de bezoeker veel te vertellen en veel te bieden. Onze locaties bevinden zich midden in deze stad van stoet en spel. Wij delen al deze evenementen en bieden ze onderdak, omdat we trots zijn deel uit te maken van de Bergse gemeenschap. Sterker nog, we zijn er fier op dat we mede vorm mogen en kunnen geven aan al het moois dat onze stad te bie­den heeft.

Om iedereen inzicht te verschaffen in waar onze locaties voor staan, en wat ze te bieden hebben, presenteren wij graag deze krant.


Passend Voor Elke Gelegenheid

Wij beschikken inmiddels over een aantal locaties waarmee we u in alles van dienst kunnen zijn. Of u een intieme bijeenkomst houdt, of uit uw dak wenst te gaan middels een over-de-top groot feest, bij ons bent u aan het juiste adres voor een zakelijke, feestelijke of gedenkwaardige bijeenkomst. Deze krant toont u alles wat u moet weten om de juiste keuze te maken. In onze diverse complexen, verspreid over de stad, maken we van elk groot- of kleinschalige partijen en groot succes. De Stoelemat, Den Enghel, Het Spiritum, Het Groot Arsenaal, alle locaties staan ter uwer beschikking.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page