top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHet Groot Arsenaal

Het Spiritum, waar cultuur Brabantse gezelligheid kust


Op nauwelijks honderd passen van het Groot Arsenaal ligt een kleiner bijgebouw met de fraaie naam ''Het Spiritum''.

Het waren de heren officieren die hier hun derrières neervlijden op de porseleinen pot­ten: hier was immers de voormalige offi­cierslatrine gevestigd. Tegenwoordig is er geen vleugje meer te bespeuren van dit onwelriekende verleden, maar biedt dit gebouw ruimte aan een gezellig Vlaamse taveerne.

Menig boek presentatie en bespre­king hebben hier al plaatsgevonden. Maar ook de nodige familie en bedrijfsfeestjes proefden hier van de gezelligheid.

Het mooie van het Spiritum Is, dat het ook gevestigd is aan de eigen parkeerplaats met ruimtevoor meer dan 250 auto's. Met open­ slaande deuren kan ook dit gedeelte van het terrein bij uw feest betrokken worden, wellicht opgesierd dooreen paar fraaie pagode tenten? In samenspraak kunnen we uw feestje uitbouwen van het simpel ''op café gaan", zoals onze zuiderburen zeggen, tot de meest luxe feesten met uitgebreide cate­ring. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden.

Deze locatie is bij uitstek geschikt om uw vergaderingen te houden. Met ruimte voor 100 personen kunnen we alles, van een intieme vergadering tot de grotere bijeenkomsten, bedienen. En wie wil er nu na een zware vergadering niet even genieten van eenversnapering aan de gezellige bar?

Met de nabijheid van het Groot Arsenaal, en een in aanbouw zijn de extra locatie op dit grote terrein, zijn de mogelijkheden legio. Stijlvol en grootschalig, maar ook klein en intiem; In dit gedeelte van Bergen op Zoom, dat gelegen is in het oude havengebied, kunnen wij u alles bieden wat uw onderneming of evenement tot een groot succes kan maken.

Voor al onze locaties geldt dat professiona­liteit hoog in ons vaandel staat. Conform de samen met u opgestelde wen­sen en eisen, bieden wij kwaliteit en een uit­ gebreid pallet aan diensten, zodat u zich maar op een ding hoeft te richten: een gezellig samenzijn met uw gasten en genieten van uw evenement of feest.


190 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page