top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHet Groot Arsenaal

De Stoelemat: Zaal van formaat

Bijgewerkt op: 30 jul. 2021


Je hebt groot... en je hebt De Stoelemat

Onze troef voor grote en grootse evenemen­ten heet De Stoelemat. We zijn heel gemak­kelijk te vinden, immers tegenover ons pand staat de enige nog overgebleven histo­rische stadspoort.


Ons complex heeft multifunctionaliteit in hoofdletters geschreven. Met twee foyers: een bovenzaal; een balkon inclusief galerij en een grote concertzaal biedt dit gebouw alles wat u nodig heeft om uw bijeenkomst, feest of zakelijk evenement tot een succes te maken. Even zo snel laat de grote ruimte zich verdelen in meerdere kleinere om een multidisciplinaire dag mogelijk te maken.


De grote zaal beschikt over een podium van maar liefst 200 m2, zodat de meest professi­onele koren, orkesten en theatergezel­ schappen gemakkelijk hun plekje vinden. Met zowel vaste als wel mobiele tappunten zal de indeling nooit een probleem vormen. Daarbij kunnen we vanuit elke foyer voorde benodigde catering zorgen, zodat uw gas­ ten niets te kort komen.

Hadden we al verteld dat professionele geluid-en lichtinstallaties ruimschoots aan­wezig zijn en dat onze tribunes In welhaast elke opstelling zijn in te delen? Daarbij kunt u tot wel 2.500 bezoekers bergen in onze evenementen zaal.

Al veel evenementen gingen u voor Theatershows, carnavalsevenementen (In Bergen op Zoom Vastenavond genoemd), concerten, zakelijke beurzen, internationa­le danswedstrijden, zelfs een mega kleedlo­kaal ten faveure van de wielerronde van Nederland, alles hebben we al meege­maakt.

Het is met name onze flexibiliteit die al dit soort evenementen mogelijk maakt. We zul­len dan ook geen enkel probleem hebben om in samenspraak de perfecte formule voor uw evenement te vinden.

Het is niet voor niets dat we al zoveel ver­schillende bijzondere dagen hebben mogen meemaken. Op onze site en via onze social media kunt u op het gemakje browsen en de beleving van die speciale momenten nog eens terug halen.

Dus ga naar uw locatie.com en kijk op je gemak rond. We kunnen u voorspellen dat dan het moment Is om contact met ons op te nemen.

Kom persoonlijk eens kijken en laat uw ver­ rassen door de XXXL factor van evenemen­ten zaal De Stoelemat.

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page