top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHet Groot Arsenaal

Het Groot Arsenaal: Waar historische authenticiteit en moderne luxe elkaar kussen

Bijgewerkt op: 30 jul. 2021


Waar historische authenticiteit en moderne luxe elkaar kussen

Misschien wel logisch voor een gebouw dat uit 1764 dateert en omgetoverd was tot een militair complex. Het was eenvoudig geweest om de grond te gebruiken en een modern pand op te bouwen. Toch hebben we bewust gekozen om de oude kenmerken van dit gebouw te accentueren en te gebrui­ken.


Zo ademt het een en al historie uit en brengt het die kenmerkende sfeer die zoveel evene­menten gewoonweg nodig hebben. Natuurlijk zijn we van alIe moderne gemak­ ken voorzien, zoals lift, goede toegangs we­gen, een eigen parkeerterreinen uitzicht op die typische oud-Bergse elementen zoals het Hamplein, waar eens de handel schepen uit Engeland aanlegden. Ook de omgeving kent momenteel een her­ geboorte, waarbij een deel nieuwbouw nadrukkelijk teruggrijpt naar de geschiede­nis van Bergen op Zoom. Het draagt bij aan de beleving en de entou­rage van Het Groot Arsenaal.

Alhoewel de twaalf zalen, verdeeld overdrie verdiepingen, daar ook een grote duit in het zakje doen. Modeshows, tentoonstellingen en zakelijke bijeenkomsten gingen u al voor. Daarbij laat het pand zich In allerlei grotere of kleinere onderdelen opdelen, opdat er altijd wel een passende oplossing is voor uw vraag of situ­atie. Zoals gezegd, laten de toegangswegen hier ook de grotere vrachtwagens toe en bieden onze terreinen de mogelijkheid om uw evenement of semipermanente huisvesting ook buiten ons pand voort te zetten, wel­ licht met de toevoeging van tenten en ande­re behuizingen.

Deze locatie is beslist een parel en de moei­te van uw bezoek waard, dus wat let u om een afspraak met ons te maken?


214 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page